Прес-центр13 квітня 2018, 12:04

Жителі Луганщини, які п'ятий рік страждають від війни, чекають реальної реалізації переговорного процесу, – Юрій Гарбуз у Станиці Луганській

Сьогодні, 13 квітня, голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз разом із Мартіном Сайдіком, Спецпредставником голови ОБСЄ у складі Тристоронньої контактної групи з реалізації мирного плану на Сході України, відвідав КПВВ «Станиця Луганська».

«Я називаю пішохідний перехід на КПВВ «Станиця Луганська» «дорогою пекла», – поділився Юрій Гарбуз на своїй сторінці у Фейсбук.

У ході зустрічі було обговорено низку практичних питань, серед яких ремонт мосту в Станиці Луганській, відкриття транспортного коридору в Золотому, попередження техногенної катастрофи через підтоплення шахт ДП «Первомайськвугілля», розрахунок з боку ОРЛО за спожиту воду і електроенергію, електрифікація Новоолександрівки.

«Жителі Луганщини, які постраждали і п'ятий рік поспіль продовжують страждати від війни, чекають зрушень і реальної реалізації переговорного процесу. На своєму рівні докладатиму всіх зусиль для мирного врегулювання ситуації», – зазначив очільник області.