Прес-центр5 червня 2018, 16:06

06 червня – День журналіста України. Шановні журналісти та ветерани журналістики!

Щиро вітаю вас: журналістів, позаштатний актив, ветеранів журналістської служби - всіх, хто свої помисли, талант і вміння віддає служінню цій благородній справі, з професійним святом!

Адже журналіст це не тільки професія, це спосіб життя. Журналіст  на своєму робочому місці творить історію сьогодення, без прикрас, правдиво і об’єктивно відображаючи сучасність. Через багато років наші нащадки аналізуватимуть непростий час, у якому доводиться жити нашому поколінню, не лише із підручників, а й з газетних і телевізійних архівів.

У всіх журналістів, кожного із вас  своя дорога до вершин справжньої творчості. Хай високі моральні основи, здоровий професійний азарт, прагнення бути на гребені життя завжди будуть вашим орієнтиром на нелегких журналістських стежинах. 

Бажаю вам завжди пам’ятати про своє головне покликання – служити істині, утвердженню добра, злагоди і миру в суспільстві, здійснення вам нових творчих задумів та удачі! Світлими нехай будуть помисли, щирими думки, переконливим журналістське слово.

Міцного вам здоров’я, щастя, добра та невичерпної життєвої наснаги!

 

З повагою,

Перший заступник голови, в.о. голови районної  держадміністрації    В.О. МУРАТОВ