Прес-центр4 березня 2020, 08:03

До уваги учасників АТО (ООС)

      Наказом управління соціального захисту населення Біловодської РДА від ­­­­­­­­­03 березня 2020 року «Дочірнє підприємство санаторій «Джерельний» включено до переліку суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації.

         «ДП санаторій «Джерельний» знаходиться за адресою: Львівська область, Дрогобицький район, с.Модричі, вул.Модрицька 1-А.

         Санаторій розташований у передгір’ї східних Карпат, в лісній зоні бальнеологічного курорту Трускавець, головним багатством якого є натуральні мінеральні води. Найбільш відома з них -«Нафтуся», джерело якої знаходиться поруч в 5 хвилинах ходьби по лісовій стежці. Поблизу санаторія розташована горно-лижна траса Буковиця.         

          Розміщення у 1-2-3х місних номерах з усіма зручностями, з цілодобовим холодним та гарячим водопостачанням. В кожному номері наявні телевізор і холодильник.

         Забезпечується щоденне чотирьохразове харчування високої якості протягом всього терміну перебування в санаторію.

         Послуги з психологічної реабілітації передбачають психологічну діагностику, консультування, психологічну підтримку і супроводження, психотерапію, проведення тренінгів та занять із психологічної просвіти.

         На території санаторію проводиться організація культурного відпочинку, є спортивні та ігрові майданчики, більярд, настільний теніс.

 

      За більш детальною інформацією необхідно звернутись до Управління соціального захисту населення Біловодської РДА за адресою: с.м.т.Біловодськ, вул.Центральна, 87, каб.№7, тел.:9-23-84