Прес-центр18 грудня 2020, 14:12

Дорослі об’єднують зусилля заради дитячого майбутнього

19 грудня відзначається День святого Миколая Чудотворця. За традицією, прокидаючись зранку,  дiти знаходять пiд подушками подарунки від нього, бо Святого Миколая завжди вважали дитячим покровителем і заступником.

У Біловодському районі значна кількість дітей потребують з боку дорослих особливого захисту та уваги. Це діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, хворі діти та діти з обмеженими можливостями.

Напередодні свята голова Біловодської районної державної адміністрації  Катерина Колесникова запропонувала створити святкову атмосферу для цих дітей, які також очікують святкового чуда і найбільше потребують уваги. До ініціативи голови  райдержадміністрації приєдналися працівники  Біловодського відділу поліції ГУНП Луганської області (керівник - Пилип Рогойський), відділу прикордонної служби «Біловодськ» (керівник - Сергій Галаган), Біловодської районної організації Товариства Червоного Хреста (керівник - Ольга Бороннікова), КНП «Біловодська багатопрофільна лікарня» (керівник - Роман Чередниченко), місцеві підприємці.

Катерина Колесникова 17 грудня завітала до Біловодської багатопрофільної лікарні і разом з медичними директорами закладу Григорієм Михальовим та Оксаною Юркіною привітали дітей, які знаходяться на лікуванні у дитячому та інфекційному відділеннях, солодкими подарунками та побажали їм та їх батькам міцного здоров’я, душевного тепла, радості та світлої віри у майбутнє.

Цього ж дня до вихованців дитячого будинку сімейного типу Ірини Мацнєвої завітали зі святковими привітаннями представники райдержадміністрації, Біловодського відділу поліції, районної організації Товариства Червоного Хреста. Діти отримали іграшки, канцелярські приладдя для навчання та солодкі подарунки.

Працівники райдержадміністрації та місцеві підприємці відвідували також з привітаннями та подарунками дітей з обмеженими можливостями, які знаходяться вдома.

18 грудня представники райдержадміністрації та Біловодського відділу поліції  відвідали прийомну сім’ю Зеленської – Лебедик, в якій виховується два юних спортсмени Сергій та Богдан. Гості привітали батьків та дітей зі святом, побажали міцного здоров’я, родинної злагоди та благополуччя. Хлопчикам побажали майбутніх спортивних звершень та вручили подарунки зі святковими солодощами від Святого Миколая.

Представники відділу прикордонної служби відвідали родину колеги, загиблого при виконанні військового обов’язку та захисту незалежності і територіальної цілісності України, Юрія Лукьянцева у селі Бараниківка, де вручили  Діані, доньці загиблого героя, подарунки та солодощі від райдержадміністрації та прикордонної служби.

Висловлюємо щиру вдячність усім названим структурам, які долучилися до святкових поздоровлень, та дякуємо за надані для дітей подарунки Роману Чередниченку, Олександру Карпову, Валерію Бороннікову, Олександру Митарєву, В’ячеславу Бєлолипецькому. Кожен з вас зробив свій невеликий внесок у добру справу, щоб створити для дітей велике свято та щиру віру в те, що чудеса існують.