Прес-центр27 жовтня 2017, 20:10

Підвищення виховного потенціалу прийомних батьків та батьків-вихователів

З метою посилення виховного   потенціалу  прийомних батьків та  батьків- вихователів, підвищення рівня їх компетенції 25-26 жовтня в Біловодському районному будинку культури відбувся дводенний кущовий семінар-тренінг. Семінар проводився Луганським обласним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у співпраці з ЛОВ МБО БФ «СОС Дитяче містечко».

     Відкрили захід начальник служби у справах дітей Луганської обласної державної адміністрації Родіна Раїса Василівна та керівник апарату Біловодської райдержадміністрації Будовська Наталія Вікторівна.

     З допомогою тренерів ЛОВ МБО БФ «СОС Дитяче містечко» прийомні батьки та батьки-вихователі активно брали участь в обговорені проблем та визначали найкращі шляхи їх розв’язання для різних вікових категорій, ділились власним досвідом. Всі учасники відзначили необхідність та позитив таких навчань.

     В семінарі прийняли участь директор Луганського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  Єременко Ірина Володимирівна, головний спеціаліст служби у справах дітей Луганської обласної державної адміністрації Туманова Тетяна Валентинівна, начальник управління соціального захисту населення Біловодської РДА Світлана Кузніченко  , головний спеціаліст Біловодського районного відділу управління державної міграційної служби Олександр Бородін , лікар акушер-гінеколог Біловодської районної лікарні Ігор Рябенко та завідувач сектором опіки, піклування служби у справах дітей Біловодської райдержадміністрації Галина Дмитренко та прийомні батьки та батьки-вихователі Біловодського, Марківського, Міловського та Станічно - Луганського  району.

 По закінченню заходу всі прийомні батьки та батьки – вихователі отримали сертифікати  про проходження навчання по підвищенню виховного потенціалу.