Прес-центр7 вересня 2017, 15:09

Програма Служби безпеки України «На тебе чекають вдома»

Служба безпеки України в рамках спеціальної програми «На тебе чекають вдома» здійснює заходи щодо повернення на підконтрольну Україні територію та звільнення від кримінальної відповідальності громадян, які добровільно відмовилися від участі у незаконних збройних формуваннях (НЗФ) т.зв. «ДНР/ЛНР».

Реалізація програми супроводжується спеціальною інформаційною кампанією - більше 300 інформаційних освітлень в радіо-, Інтернет, друкованих ЗМІ, загальнодержавних і місцевих каналах телебачення. Поширені тисячі листівок, розміщено десятки білбордів.

Можна багато говорити про програму, її успіхи і поразки, досягнення і прорахунки, однак, з результатами цієї роботи української спецслужби змушені рахуватися самовпевнені путінські чекісти і їхні маріонетки на тимчасово окупованих територіях.

Переконані, що ця робота і надалі буде сприяти відновленню історичної справедливості, утвердженню нетерпимості до будь-яких проявів насильства, наближенням України до відновлення її територіальної цілісності, утвердження миру і злагоди в суспільстві.

На війну важко йти, а ще важче повертатися з неї. Відкинь страх і розгубленість, розчарування і біль - повертайся додому!

Тебе чекають!