Прес-центр14 лютого 2020, 15:02

Проведення засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Біловодській районній державній адміністрації

05 лютого 2020 року в  Біловодській районній державній адміністрації було проведено засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Біловодській районній державній адміністрації за головуванням  голови надзвичайної протиепізоотичної комісії  при Біловодській райдержадміністрації Вадима Муратова з питання оголошення неблагополучними по сказу  тварин територію смт. Біловодськ Біловодської селищної ради і оточуючу територію, на яку можлива міграція диких тварин, прилеглі до цього округу угіддя, пасовища, лісові і польові масиви,  урочища. Згідно  положення про Державну надзвичайну протиепізоотичну комісію при районній державній адміністрації затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.11.2007р. № 1350. Комісія вирішила;

     - Оголосити  неблагополучними по сказу  тварин територію смт. Біловодськ Біловодської селищної ради і оточуючу територію, на яку можлива міграція диких тварин, прилеглі до цього округу угіддя, пасовища, лісові і польові масиви,  урочища.

- Затвердити план організаційно-господарських та спеціальних ветеринарно-санітарних заходів щодо оздоровлення  неблагополучного пункту по сказу і забезпечити виконання плану. 

За підсумками засідання комісії  рішення  доведене до виконавців.