Прес-центр30 червня 2017, 13:06

Свято останнього дзвоника в Біловодському професійному аграрному ліцеї

30 червня 2017 року відбувся останній дзвоник та випускний бал в Біловодському професійному аграрному ліцеї. Цього року з лав ліцею випускалися 26 спеціалістів з фаховою кваліфікацією: «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва. Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування.Водій категорії «С»».

З привітальним словом до випускників звернувся директор ліцею Анатолій Морозов. Він побажав випускникам доброго здоров’я, щастя, наснаги,  цілеспрямованості та успіхів в дорослому житті.

На свято завітали гості: заступник начальника управління соціального захисту населення райдержадміністраціїТетяна Луганська, начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Олена Сєрікова, завідуючий сектором праці управління соціального захисту населення райдержадміністрації Сергій Арнаутов, заступник селищного голови Віктор Кучеров, районний воєнний комісар Олег Лазаренко та працівники воєнкомату, заступник директора Біловодського районного центру зайнятості населення Олена Волік.

Випускників привітали також класні керівники, майстри виробничого навчання, батьки та першокурсники.

Пролунала мелодія останнього вальсу випускників, та дзвін останнього дзвоника для учнів ліцею.

Перші кроки до дорослого самостійного життя випускники ліцею зробили з благословення батьків та вчителів.