Прес-центр27 жовтня 2017, 18:10

Урочисто відкрили стоматологічне відділення Біловодської ЦРЛ

27 жовтня 2017 року у селищі Біловодську   відбулася   подія, яка має велике значення  для  всього населення Біловодського району, -  у Біловодській центральній районній лікарні було відкрито стоматологічне відділення, укомплектоване новим обладнанням, яке дозволить тепер кожному жителю району отримувати якісну та кваліфіковану допомогу.

Стоматологічне відділення урочисто відкрили заступник голови Луганської облдержадміністрації Вадим Данієлян та голова районної ради Петро Самойлов.

Вадим Данієлян поздоровив учасників урочистого відкриття, усіх жителів району з цією радісною подією та виразив сподівання, що керівництво району й надалі буде приділяти увагу покращанню обслуговування своїх громадян, благоустрою району, а обласна держадміністрація буде сприяти цим ініціативам, виділяючи необхідні кошти.

Голова районної ради Петро Самойлов відзначив, що районна рада, районна державна адміністрація завжди тісно співпрацювали  у всіх питаннях і зокрема, у питанні покращення добробуту населення району, турботи про здоров’я  людей. Нещодавно було отримано новий рентгенологічний апарат. Відкриття нового стоматологічного відділення – це ще один з результатів такої співпраці.  На облаштування відділення з районного бюджету було виділено біля 3млн. 290 тис. грн., з них 1,5 млн. грн. – на капітальний ремонт приміщення, 1,5 млн. грн. – на придбання медичного обладнання, 290 тис. грн. – на меблі.

В урочистому відкритті також взяли участь перший заступник голови, в.о. голови райдержадміністрації Вадим Муратов, начальник Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Валентин Шкорубський, народний депутат України Сергій Шахов.

Потім почесні гості свята оглянули  стоматологічне відділення.

Відремонтовані  кабінети, сучасне обладнання, кабінет для наймолодших пацієнтів, затишна кімната для очікування, обладнана м’якими меблями, телевізором, всім необхідним для забезпечення комфорту відвідувачів, – все це наочне свідчення турботи керівництва району про своїх громадян.