Прес-центр28 вересня 2018, 15:09

Відбулися урочистості присвячені Дню людей похилого віку

         Другий місяць осені розпочинається з особливої дати. 1 жовтня весь світ відзначає День людей похилого віку,   і саме  цього дня  ми віддаємо шану тому поколінню, яке пройшло нелегкий життєвий шлях, яке вистояло криваве пекло  Другої світової війни, яке розбудовувало те, що ми бачимо сьогодні   і допомагає нам творити   майбутнє.

         Люди старшого покоління – джерело народної мудрості, їх практичний життєвий досвід, невичерпна енергія, оптимізм та активна громадська позиція повинні стати взірцем для підростаючого покоління. Вони передають у спадок все найцінніше, що накопичили за все життя.

          28 вересня відбулися урочистості з нагоди доброго та світлого свята вшанування  представників старшого покоління. Цього дня в приміщенні районного Будинку культури зібрався актив міської ветеранської організації, ветерани трудових колективів  та люди поважного віку, в честь яких зі сцени лунало багато теплих слів.

          На початку  заходу до присутніх  з вітальними словами звернулася голова районної організації ветеранів України Валентина Негода. У своєму виступі вона висловила щиру повагу та глибоку вдячність ветеранам та всім людям поважного віку, за активну  громадянську позицію та небайдужість до суспільного життя,  побажала усім міцного здоров`я, довгих років життя, щасливої долі, радості, миру,  добра і віри в краще майбутнє!

          А свято доповнила яскрава концертна програма, яка стала справжнім подарунком для старшого покоління.