22 березня 2018, 13:03

Відбулося засідання громадської ради при Біловодській районній державній адміністрації

22 березня 2018 року відбулося засідання громадської ради при Біловодській районній державній адміністрації за участю керівника апарату Біловодської райдержадміністрації  Наталії Будовської.

 Зміни, які відбулися в районі у зв’язку з децентралізацією і які призвели до зміни системи органів влади на районному рівні та передачу ряду повноважень і ресурсів на рівень територіальної громади поставили перед членами громадської ради питання щодо функціонування у нових умовах.

Члени громадської ради обговорили механізм реалізації власних повноважень, розглянули питання взаємодії між Біловодською райдержадміністрацією та громадською радою щодо узгодження плану консультацій, спільних дій, спрямованих на вирішення пріоритетних суспільних проблем в умовах децентралізації.

 Вирішили з метою ефективного функціонування громадської ради при Біловодській райдержадміністрації в умовах динамічних змін суспільних відносин та узгоджених дій з органами виконавчої влади перейти до щоквартального планування роботи громадської ради.