Прес-центр13 вересня 2018, 08:09

Відбулося засідання комісії з питань регулювання земельних відносин

Засідання проводилося за участі всіх членів комісії під керуванням першого заступника голови районної державної адміністрації Вадима Муратова. На порядок денний виносились наступні питання: 

  1.   Розгляд  заяви (Особа 1) щодо надання в строкове платне користування земельну ділянку площею 9,2 га, яка розташована за межами населеного пункту с. Нижньобараниківка для випасання худоби.
  2.     Розгляд  заяви (Особа 1) щодо надання в строкове платне користування земельну ділянку площею 5,0 га, яка розташована за межами населеного пункту с. Нижньобараниківка для випасання худоби.
  3. Розгляд заяви (Особа 2) щодо надання сертифіката на ½ земельної ділянки, яка за даними держгеокадастру відносилась до земель колишнього КСП «Калініна» Бараниківської сільської ради.
  4. Розгляд заяви директора ТОВ «Племінний завод Біловодський» щодо поновлення дії договору у зв’язку з закінченням строку дії земельної ділянки площею 12,7798 га., яка розташована на території Біловодської селищної ради та відноситься до категорії незатребуваних паїв колишнього КСП «50 річчя Жовтня».
  5. Розгляд заяви ФОП Берегельський, щодо надання в строкове платне користування земельну ділянку невитребуваних часток (паїв)  площею 21,75 га ріллі, землі реформованого КСП «Данилівський», які розташовані на території Данилівського старостинського округу Біловодської об’єднаної територіальної громади.
  6. Розгляд клопотання начальника Луганського прикордонного загону, щодо надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  7. Розгляд заяви директора ТОВ «Родючість», щодо надання в оренду земельної ділянки державної власності.

Всі питання порядку денного було розглянуто, заявникам надано вичерпні відповіді.