Прес-центр5 вересня 2017, 16:09

Відбулося засідання організаційного комітету з підготовки до святкування 250-річчя Деркульського кінного заводу №63

        05 вересня 2017 року перший заступник голови райдержадміністрації Вадим Муратов провів засідання організаційного комітету з підготовки до святкування 250-річчя Деркульського кінного заводу №63, у якому  взяли участь заступник голови районної ради Ірина Козакова, керівник апарату райдержадміністрації Наталія Будовська, керівники ряду управлінь та  відділів райдержадміністрації, організацій  району.

         Вадим Муратов відзначив, що 250-річчя Деркульського кінного заводу №63 – це визначна дата не тільки  для нашого району, а й для всієї області. Проводитись святкування буде 29-30 вересня. На свято запрошені гості з Києва, області, других районів, і наше завдання – гостинно зустріти всіх та представити Біловодщину та її найстаріший конезавод (який, до речі, є найстарішим в Україні) якнайкраще.

         Далі перший заступник голови райдержадміністрації ознайомив присутніх з  планом основних заходів, які будуть проведені у дні святкування. Програма святкових заходів буде дуже насиченою: передбачається проведення кінного параду, скачок, нагородження кращих працівників, виступи кінного театру, кінно-спортивного клубу «Магнат», стронгменів, святковий концерт та ін.

         Вадим Муратов особливо підкреслив, що урочистості повинні пройти організовано, необхідно забезпечити підвезення людей на свято. Особливу увагу він звернув на забезпечення правопорядку та пожежної безпеки під час святкування.

         Керівникам служб, присутнім на засіданні оргкомітету, було надано конкретні доручення, про виконання яких вони будуть доповідати на наступному засіданні.