Прес-центр1 листопада 2018, 15:11

Вшанували працівників соціальної сфери

Традиційно у першу неділю листопада своє професійне свято відзначають соціальні працівники. Люди, чия  праця в реаліях сучасного життя дуже важлива і потрібна. Благородна місія, яку вони виконують день за днем протягом багатьох років, часом забуваючи про власні проблеми і турботи, заслуговує найглибшої поваги. Соціальний працівник - це не просто професія, це покликання, гідне людей небайдужих, з відкритою душею і добрим серцем.

 Започаткування  цього професійного свята – це свідоцтво визнання значущості праці тих, хто працює в сфері соціального захисту населення.

Сьогодні святкування Дня працівників соціальної сфери стало доброю традицією і знаком вдячності, поваги до людей, наділених особливою місією - допомагати нужденним, слабким і беззахисним, кожен день піклуватися про літніх людей, всі соціально незахищені верстви населення.

01 листопада у залі засідань райдержадміністрації та районної ради  відбулися урочистості з нагоди Дня працівника соціальної сфери, на яких були присутні перший заступник голови, в.о. голови райдержадміністрації Вадим Муратов, голова районної ради Петро Самойлов, керівник апарату райдержадміністрації Наталія Будовська, заступник голови районної ради Ірина Козакова, представники управлінь, відділів, служб, які займаються питаннями соціального захисту населення.

На початку урочистостей Вадим Муратов та Петро Самойлов щиро поздоровили присутніх працівників соціальної сфери з професійним святом, висловили їм слова вдячності за  нелегку працю, відзначивши, що саме їх праця, наповнена милосердям і теплом,  допомагає у вирішенні соціальних проблем суспільства, захисті соціальних прав і гарантій людини, побажали здоров’я, наснаги,  щоб служіння обраній справі, чуйність та щедрість приносили людську шану та повагу. Особливі слова вдячності вони адресували ветеранам соціальної сфери, які десятки років присвятили служінню людям, чим здобули повагу і вдячність людей.

Кращі соціальні працівники, ветерани соціальної сфери були нагороджені обласними грамотами та грамотами районної держадміністрації та районної ради.

Далі ведучі урочистостей згадали про кожну соціальну службу району, присутні у залі мали змогу подивитися відеоряд про працівників служб та поздоровлення ряду керівників цих служб зі святом, звернення з поздоровленнями яких до своїх колег були записані напередодні.

На завершення ведучі урочистостей побажали усім працівникам соціальної сфери району, щоб їхні серця завжди залишалися відкритими для людей, а золоті руки і унікальні здібності сприяли ще новим і новим  добрим і значущим справам. А працівники культури Марківського району прекрасним концертом подарували присутнім  свою творчість, шану, повагу та гарний настрій.